Сб. Лип 27th, 2024

Власники автомобілів приділяють багато уваги технічному стану авто і це зрозуміло, бо він впливає на безпеку під час їзди, та і на саму якість їзди теж. Але було б дуже просто перейматися тільки «залізом» чи «електронним начинням». Адже є ще і естетична складова, від якої також залежить комфорт під час перебування в салоні авто.

До речі, і експерти інтернет магазину EVA LVIV COM готові це підтвердити статистичними даними, чистота в салоні –  це не тільки про естетику. Бо бруд чи волога в автівці не тільки викликають дискомфорт у водія чи пасажира, а і негативно впливають на технічний стан машини. Тому підтримувати лад в салоні авто і слідкувати за відсутністю пилу, бруду та вологи – це значить турбуватися і про довговічність залізного коня, і про його справність. І як показує практика, одним із елементів, який дозволяє підтримувати салон авто в належному стані, є спеціальний килимок (або цілий комплект авто килимів). Причому для кожної моделі авто існує своя варіація. Наприклад, Автокилимки Citroen (Сітроен) – це придбання для власника авто цієї французької марки. А той у кого в гаражі знаходиться Tesla чи BMW буде підбирати рішення з колекцій для відповідних моделей. Автокилими відрізняються від килимів, які ми використовуємо для облаштування інтер’єрів у квартирі чи будинку, і в першу чергу тим, що виготовлені зі спеціального матеріалу (і це зовсім не текстиль).

Придбати килимки для машини у сучасного автовласника є багато можливостей, але краще обирати продукцію від виробника бо це і гарантія якості, і привабливі ціни.

Чому авто килим EVA?

Для виготовлення продукції використовується спеціальний запатентований матеріал, який здатний витримати негативну дію:

  • Розчинників;
  • Масел;
  • Хімічних елементів.

Питання – звідкіля ці агресивні речовини в салоні авто? А згадайте дороги взимку, які посипають різними сумішами в боротьбі з ожеледицею… Без авто килима всі ці агресивні сполуки залишалися б безпосередньо в салоні, а дякуючи килиму їх легко видалити.

Спеціальний матеріал також витривалий як до низьких температур взимку, так і до високих – влітку.

Ще одна особливість – килимок для Citroen чи для будь-якого іншого авто позиціонується як універсальний. Тобто килимок буде доречним за будь-яких погодних умов і у всі пори року. Виробник гарантує безпроблемну кількарічну експлуатацію.

Оскільки всі килимки виготовляються згідно лекал, які зняті безпосередньо з салону авто конкретної моделі, то, підібравши виріб, ви отримуєте продукцію, яка:

  1. Не замала чи завелика;
  2. Закриває вільні ніші;
  3. Вписується по всім розмірам і відповідає конфігурації;
  4. Гарантує захист салону від бруду та вологи.

А так як для виготовлення авто килимків використовується матеріал екологічний, він гіпоалергенний, не виділяє токсичних чи агресивних речовин в процесі експлуатації і немає неприємного чи різкого запаху. Еластичний полімер, який не дивлячись на свою «хімічну» назву EVA (Ethylene Vinyl Acetate) повністю безпечний і для людини і для навколишнього середовища.

Так крім особливостей матеріалу, візитівкою продукції є її особлива структура. Килимок має 3D вигляд, бо складається з спеціальних «заглиблень». Саме в ці заглиблення потрапляє бруд чи вода, а поверхня килимка залишається чистою та сухою. Вимити забруднення з заглиблень – не проблема, тому очищати килимки просто і легко.

На вибір запропоновані килимки для автосалону і багажника. Крім цього на вас чекає:

  1. Більше 500 різних варіацій для різних авто;
  2. Різноманітна колірна палітра;
  3. Різний тип окантовки.

Ну а для того щоб довести салон авто до perfect look експерти Evalviv ще рекомендують звернути увагу на додаткові аксесуари, в тому числі фіксатори та підставки під ноги, які підвищать рівень комфорту і ергономічності.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.