Сб. Лип 27th, 2024

Подарунок – це вже добре. Але презент упакований у відповідну до свого статусу коробку – це ще краще.

коробки для прикрас

Саме тому, продавці консультанти інтернет бутика Імідж радять, якщо ви вирішили презентувати коштовність – не упустіть із виду її упаковку. А що може бути краще ніж спеціальні коробки для прикрас. Вони виготовлені з урахуванням всіх особливостей коштовностей, а це значить що забезпечать надійне зберігання і дозволять досягти ще більшої урочистості, коли отримувач подарунку відкриє одну з таких коробочок.

Оксамитові чи гладенькі?

Коробки для прикрас відрізняються за різними параметрами. Це не дивно, бо коштовності різні за формами, розмірами і призначенням, отже у упаковка до них має бути відповідна.

Тому якщо ви вибрали коштовність, не складно буде підібрати для неї коробку, яка відповідає їй по:

  • Розмірам;
  • Формі;
  • Декору;
  • Дизайну.

Так, якщо прикраса виконана в сучасному стилі, то варто звернути на коробки для прикрас у аналогічному стильовому виконанні. Для цього ідеально підійдуть моделі в якості оббивки верхньої частини яких використана, наприклад, натуральна шкіра. А от класичні коробки для прикрас – це моделі з тканинними «оббивками» і, як правило, це атлас або оксамит.

Щодо кольорової гами, тум немає жодних обмежень. Коробки можуть бути які білими чи чорними, так і зеленими, синіми, червоними і зеленими. До речі, за кольором коробку теж варто підбирати з урахуванням особливості коштовності. Якщо це діаманти – біла коробка або чорна підійде ідеально. Сапфір виглядатиме шикарно в синій коробці, а рубін – в червоній, смарагд в зеленій і т.д. До речі, існують і коробочки виконані з цупкого картону і навіть опоряджені крафтовим папером. Такі рішення актуальні, якщо треба упакувати коштовність для юної панянки або прикрасу з «бюджетної» серії.

Насправді завдання коробки для прикрас не тільки створювати додатковий вау ефект. Також коробки виконують захисну функцію, бо забезпечують цілісність коштовностей і навіть у своєму ювелірному арсеналі зберігати ювелірні вироби у спеціальних коробках – це вдала ідея. Так ви будете впевнені, що коштовності не пошкодяться і знайти швидко потрібну буде набагато простіше.

коробка для прикрас картьє

Ціна на запропоновані моделі дуже демократична, тому не варто в цілях економії відмовлятися від придбання коробки для прикрас. Адже це тільки підвищить градус урочистості і шику самого презенту. Консультанти Imidge допоможуть підібрати оптимальний варіант, який і підійде для конкретної коштовності і не «вдарить» по кишені. Та головне, дарувати прикрасу у спеціальній коробці ще приємніше. І це дозволить зберегти інтригу до того самого моменту, поки отримувач не відкриє коробку. А ще можна підібрати конструкції зі складною застібкою, і тоді маса позитивних емоцій гарантована.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.