Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 15.11.2023 11:33

Кількість переглядів: 9


Вихованці КЗПО “Центр дитячої та юнацької творчості” Костопільської міської ради стали переможцями та призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Подяку отримали хореографічний ансамбль «Натхнення» (керівник Ірина Ясенчук) за перші місця у Міжнародному конкурсі мистецтв «Зоряний час»

Студія танцю «Феєрія» (керівник Марія Скороход») за перше місце в категорії формейшен різновікові з композицією «Ми з України» у Всеукраїнському рейтинговому конкурсі хореографічного мистецтва «Golden Kids».

Вихованці Зразкового колективу циркової студії «Каскад» (керівник Людмила Грицюк) за зайняті призові місця у X Всеукраїнському фестивалі-форумі-конкурсі «Перлина заходу».

«Дуже приємно, що навіть у такий важкий час, ви займаєтесь, розвиваєте культуру, прославляєте місто Костопіль на міжнародних та всеукраїнських конкурсах і перемагаєте. Про Костопіль вже знають у Німеччині, Польщі та усій Західній Україні. Це вкотре доводить, що позашкілля розвивається на високому рівні, в тому числі, і завдяки вашим керівникам гуртків та наставникам. Тому ми з глибокою шаною відзначаємо ваші старання», – каже заступник міського голови Сергій Герук.

Відділ у справах культури, молодіжної політики та спорту КМР


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.