Сб. Лип 27th, 2024

І зовсім не обов’язково, щоб це були невідомі гори, які вам ще не довелося побачити. В Карпати, наприклад, можна повертатися десятки, а то і сотні разів. І вони завжди різні. Причому жодного разу ці величні гори Вас не розчарують, бо вони вражають і взимку, і влітку, і навесні і восени.

Саме тому наші тури в Карпати з Києва – це пропозиція на всі пори року, свята та події. Ваше хобі лижі? Зимові Карпати чекають на Вас. А може ви віддаєте перевагу треккінгу? Карпати ходити не переходити! Вас не приваблює активний відпочинок, ви в пошуках релаксу для душі та тіла? Немає кращого місця у світі ніж Карпати. Не вірите? Переконайтеся в цьому на власному досвіді обравши будь-який з наших турів.

Смачна кухня, неймовірні види і повітря, яким хочеться надихатися “і на завтра”

У кожного туриста своє поняття ідеальної подорожі. Але Карпати, то якраз така місцина, яка здатна задовольнити навіть самого вимогливого та досвідченого мандрівника.

Тури в Карпати з Києва доступні на всі смаки:

  1. Гурманів очікує знайомство з вишуканими та автентичними стравами причому не тільки української кухні а і «мадярської», румунської, чеської та словацької;
  2. Для поціновувачів вишуканих вин карпатський край – то ідеальний напрямок для подорожей. До речі, на вас чекають не тільки вина Сонячного Закарпаття, а і різні наливки та цікаві смаколики з підвищеною кількістю градусів;
  3. Спортсменів та тих, кого цікавить в першу чергу активний відпочинок Карпати вразять походами, сплавами по гірським річкам, «взяттям» чергової висоти та мандрівкам по полонинам. Рафтінг, треккінг, джипи, квадроцикли, коні – і це далеко не повний перелік доступний атракцій;
  4. На тих хто віддає перевагу релаксу чекають чани з теплою мінеральною водичкою, сауни та природні джерела;
  5. Подобається спостерігати за природою та насолоджуватися особливими миттєвостями? Цвітіння шафрану, Долина Нарцисів, алея Сакур – це теж все в турах в Карпати;
  6. Вас приваблює історія? Та ту взагалі без коментарів: замки, фортеці, руїни і навіть штольні. І дізнатися щось нове та цікаве і нерви трішки полоскотати.

Карпати цікаві як мандрівникам початківцям, так і туристам з досвідом, як дорослим так і дітям, як соло-мандрівникам так і групам. Напевно тому тури в Карпати частенько обирають і для проведення корпоративних подорожей, і для team bulding заходів, і для святкування дня народження та навіть весілля.

Подорож в Карпати вас вразить незалежно від пори року та формату. А ми atlanttour.com.ua в свою чергу зробимо все, щоб Вам було комфортно, безпечно, зручно, затишно та незабутньо!

 

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.