Сб. Лип 27th, 2024

Люди з інвалідністю зможуть отримувати комплексні послуги у ребцентрі на Рівненщині.

 Про це повідомили у Департаменті соціальної політики Рівненської міськради.

Реабілітаційний центр, що знаходиться у с. Олександрія, Рівненського району, планує розпочати роботу з надання послуг комплексної реабілітації у другій половині січня 2024 року.

Цей заклад вже не перший рік створює комфортні умови для проживання та надає комплекс реабілітаційних заходів для людей, які мають медичні скерування, щодо їх отримання.

Наприклад у 2023 послугами закладу скористались майже півтори сотні мешканців Рівненської територіальної громади, які залишились дуже задоволені і наданим профілактичним лікуванням і організацією відпочинку, і гарними умовами побуту.

Незважаючи на військовий стан та збільшення витрат на підтримку армії, кошти в бюджеті громади для отримання послуг комплексної реабілітації в КЗ “Рівненський обласний центр комплексної реабілітації” РОР передбачені.

Відтак особи з інвалідністю, що мають медичні покази, можуть звертатися до Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради для отримання направлення на проходження курсу комплексної реабілітації, де це все контролювтимуть спеціалісти.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.