Чт. Вер 12th, 2024

Життя це ріка, котра починаючись у дитинстві дзвінким струмочком поступово стає повноводною та широкоплинною, і саме у цей період людина одружується, починається новий етап у її долі. Весілля це не просто подія у житті, а дійсно рубікон, водорозділ на до і після, тому ми так багато сил, старань прикладаємо для того, щоб наше весілля пройшло ідеально. Ми ретельно плануємо формат, шукаємо місце проведення церемонії, ресторан, вибираємо образи для наречених, весільних дружок та дружбів. Молода вибирає прикраси, враховуючи фасон сукні, загальну тематику весілля, і у цих всіх клопотах, часто молодята разом з батьками відкладають на останній момент покупку весільних обручок, помилково вважаючи, що це проста та нехитра справа. І дійсно, років двадцять – двадцять п’ять тому, так воно і було, але зараз купити обручки не так то вже і просто! Адже сучасний ювелірний ринок пропонує такий широкий вибір та асортимент обручок, що можна дійсно загубитися, і в цьому ви можете переконатися тут.

Молодята часто просто фізично не мають можливості пройтися по ювелірним крамницям міста та зробити свій такий важливий вибір, адже обручки це не просто ювелірна прикраса, а символ їх кохання, вірності та поваги одне до одного. Тому покупка обручок досить важлива справа. Ми пропонуємо скористатися можливостями інтернету та завітавши на сайт фірми Ювелір Капітал зробити свій найкращий коштовний вибір! Чому саме сюди? Тому що Ювелір Капітал це не просто продавець ювелірних виробів, але ще й виробник! Окрім того, за свою 25-річну історію, бренд має відмінну репутацію, а для клієнтів створено максимально комфортні умови — це і постійні знижки та сезонні акції, про які клієнти дізнаються в унікальному мобільному додатку, і повернення кешбеку, та можливість обміну ювелірного виробу (за умови цілісності бірочки та наявності товарного чека). Як то кажуть, люди голосують ногами, чи не так? Так ось, за всю історію існування мережі було продано понад один мільйон ювелірних виробів, а в самій мережі на цей час у наявності більше аніж 86 тисяч одиниць ювелірних виробів.

AD_4nXdTawc_d_FMrgWWfyai9rX-luUcIlhkfjp5Q3J5_MUex8MMQeCUI5ybgvz2U7j5LfcRKnWtHtfe_LYss6AarwYIyXZH9cN5fc8_b4yZdB5A70iy1krMxMxJZ4V_h0kgupkrzz_bpFb6hUTTDlO4ywc7BvGM8NBfIHrdq_uUXw?key=lnO4DtITmpMA9fuiSkuLbA

Але як купити обручку раз і на все життя?

При виборі та покупці обручок варто послуговуватися тими самими порадами, як і при виборі будь-яких ювелірних прикрас. Тільки з невеличким відступом: прикраси ми носимо не завжди, а от обручка має бути на руці кожен день, не зважаючи ні на що. Тому виходячи з цього ви маєте дати відповіді на декілька питань, і вже залежно від них зробити свій найщасливіший вибір.

По-перше: з якого металу будуть обручки? Що ви  більше носите: срібло чи золото? Обручки в сріблі за останні роки стали просто мега популярними, вони не тільки більш доступні за ціною, але мають також неперевершений вигляд завдяки родієвому покриттю, котре робить їх такими сяючими, гладенькими та блискучими, що вони можуть скласти конкуренцію виробам у білому золоті. А ще дуже популярні срібні обручки з золотими напайками — коли на срібну основу напаюють пластинки золота, такий виріб має дуже стильний та дійсно розкішний вигляд, і нагадує комбіноване золото. Обручки з комбінованого золота — це обручки, в яких поєднано червоне та біле золото, дизайнери використовують гру фактур та кольорів і створюють дуже красиві вироби. Звичайно найбільш популярні обручки з червоного золота — це традиційна класика, котра завжди лідирує, оскільки прикраси з червоного золота найбільш поширені та улюблені. Ну й обручки з білого золота — для поціновувачів шику та неординарності.

AD_4nXck-wF7-Q0gu-kw3fbgSO8WOEmqw6Owkl-NYGlXX0FPyT2gpmRHsbUZRV48_rBjHNCdL7gP35_o4TSpWmoxkBtnz2XW9OkwY-kJl2imf3XXlQDkqV9FhX_vt03FBaaPDr8f7aOnBE69AGxi2lfA6fKdDur1evPbIWbK5vRmPw?key=lnO4DtITmpMA9fuiSkuLbA

По-друге: які вони мають бути, ваші обручки? Класичні, трендові чи парні? Найбільш популярні, звичайно, класичні обручки, при чому вони лідирують і в золоті, і в сріблі. Завдяки своїй традиційній, опуклій формі, та середнім розмірам вони найбільш зручні та комфортні у повсякденні. Другі за популярністю та комфортом — американки, на відміну від класичних прямої форми, також не вузенькі, але дуже комфортні та зручні для кожного дня. Трендові обручки — виконані за мотивами світових колекцій, їх обирає смілива, стильна молодь або ті, хто звик відрізнятися від широкого загалу. Ця ж категорія молодят часто зупиняється на парних обручках — це віяння останніх років. Парні обручки — це два ідентичних вироби, однакової форми, з однаковим декором, котрі відрізняються лише розміром. Можуть бути будь-якого дизайну та вигляду — від класичних до інкрустованих чи різьблених.

AD_4nXcinqbtmyzYiOaDFdAlhFMyxUkWcxNRRFwkHfOznRmmax_r9oP-hwcWuVuogsgeMaL6VQLvYoRNsYVOCnrSjKF1BlOPianxDynvEumbZ8-Z_ITWjf9Rfm9h8wCKDZawK6FahiLKyTG-ydJA6PjqfYbaGldhSG0-NGHfGYpV?key=lnO4DtITmpMA9fuiSkuLbA

По-третє: чи це будуть гладкі обручки, чи декоровані: різьбленням, рельєфами, вставками? Всі ці елементи декорування перетворюють обручки на справжні витвори ювелірного мистецтва та роблять їх неймовірно красивими. Але тут також є свої нюанси. До прикладу, вставками можуть виступати як фіаніти, так і діаманти. Звичайно, фіаніти більш демократичні та доступні за ціною, але обручки з діамантами вже не просто ювелірні вироби, а перші, сімейні, справжні коштовності, котрі з часом стануть фамільними. Обручки з діамантами завжди виглядають стильно та вишукано, часто обручкою для нареченої молодята обирають діамантову доріжку — і це дійсно неперевершено! Хоча обручки з фіанітами,  доріжками із фіанітів також сяють та будуть прикрашати ручку! Рельєфні обручки — нетривіальні та оригінальні, але їх варто приміряти та бути обережними — чи будуть вони вам зручні? Обручки декоровані різьбленням — досить виразні, але одночасно делікатні. Часто різьблення поєднується з вставками з фіанітів.

AD_4nXfszf6fIa9nHh7nUw-frqV1JsUSi3LV_NHGcjfFR-hkXrEg3SwYGdPr5NbJmjIUYTaLwAI9xzt1caJZdrQweZIn_z1o8xi0bnkqE0Js1rcmuwT873NwbypdZsR2jpftukyFSExx-0Q2Mpii1b5bO_3y7IlJDBrW-mDLTSZinw?key=lnO4DtITmpMA9fuiSkuLbA

Таким чином, для того, щоб купити обручки й не прогадати:

  • Вибирайте зручні та гладкі моделі, не дуже широкі та товсті.
  • Якщо обручки будуть мати вставку, звертайте увагу на спосіб кріплення — це має бути паве або інкрустація, камінчики мають бути повністю втоплені у метал.
  • Ваша обручка має гармонійно поєднуватися з вашою заручальною каблучкою, адже ви будете носити їх на одному пальчику одночасно.

Бажаємо вам знайти та купити ваші щасливі обручки!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.