Сб. Лип 27th, 2024

“В час війни людина має вибір, або бути творцем, або жертвою історії. Олег Устинов обрав бути творцем…”. З цих слів почалося відкриття меморіальної дошки Почесного громадянина міста Рівне, Героя України та відданого працівника підприємства КП “Рівнеелектроавтотранс” РМР Олега Устинова.

В управлінні Культури і туризму зазначають, що коли розпочалося повномасштабне вторгнення Олег Устинов не вагаючись пішов виконувати високий обов’язок – Захист Батьківщини. 23-го жовтня 2022-го року під час виконання інженерних робіт, внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі села Білогорівка, Донецької області, на жаль, життя Героя обірвалося.

Олег Ігорович мав чудову родину, він прожив у шлюбі 26 років, виховав гідного сина. Мама, дружина Олега та син були присутніми на сьогоднішньому заході. Почесне право відкрити дошку надали сину Олега Вадиму та секретарю Рівненської міської ради Віктору Шакирзяну.

Дякуємо колективу КП “Рівнеелектроавтотранс” РМР за ініціативу встановлення меморіальної дошки своєму колезі Олегу Устинову, адже нині обов’язком кожного з нас є пам’ятати наших Героїв. Ну а нашою місією, як культури, є належне вшанування пам’яті кожного, хто загинув в ім’я України, в ім’я нашої свободи та незалежності, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ще один Герой з Рівненщини повертається на вічний спочинок з війни додому

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.