Пн. Вер 16th, 2024

Дата: 12.10.2023 10:09

Кількість переглядів: 11


Жителі віддалених сіл Костопільської громади продовжують отримувати адміністративні послуги на місцях. Цієї середи, 11 жовтня, працівники ЦНАПу виїжджали у Великомидський та Підлужненський старостинські округи.

Наразі найбільш популярні послуги у селах: оформленням документів з нерухомого майна: права власності на житло, земельні ділянки; питання до Держгеокадастру: витяги з Д3К, а також послуги соціального захисту населення.

Цього дня державний реєстратор Лариса Ковтун надала послуги реєстрації нерухомого майна для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Разом із фахівцями ЦНАПу старостинські округи відвідав і заступник міського голови Андрій Ткачук. У Підлужненській амбулаторії люди мали можливість поставити запитання, що їх хвилюють. Зокрема, цікавилися веденням погосподарського обліку та проблемними питаннями реєстрації місця проживання.

Надання адміністративних послуг у селах громади користується попитом, тому такі візити будуть продовжувати і надалі. Окрім цього, щосереди у людей є можливість поспілкуватися із представниками міської ради, озвучити проблемні питання та почути на них відповіді.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.