Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 22.02.2024 17:14

Кількість переглядів: 7


22 лютого на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся захід молодіжний StartUP – “Проєкт як засіб залучення молоді до участі у прийнятті рішень”. Захід відбувся за сприяння молодіжної ради при Костопільській міській раді.

Участь взяли учні закладів загальної середньої освіти міста та студенти ВСП “Костопільський будівельно-технологічний фаховий коледж НУВГП”.

З вітальним словом до учасників стартапу звернулися: заступник міського голови Сергій Герук, начальниця відділу у справах культури, молодіжної політики та спорту КМР Яна Власова та директорка Центру дитячої та юнацької творчості КМР Ольга Михальська.

Члени молодіжної ради розповіли про свою діяльність та про проєкти, до яких вони залучені, тим самим заохотивши актив громади до співпраці.

Ольга Михальська провела теоретичний та практичний інтенсив щодо написання проєктів. Тож всі учасники заходу змогли напрацювати власні проєкти у різних сферах діяльності.

Членами жюрі, яке оцінювало проєкти та надавало рекомендації та підказки для подальшого їх втілення, стали начальник управління економіки та регіонального розвитку КМР Віталій Повх, голова ГО “Дія Спільних” Ігор Мелейчук, начальник управління освіти КМР Олена Дідух, директор ІРЦ уІрина Бернада, начальник відділу у справах культури, молодіжної політики та спорту КМР Яна Власова та голова молодіжної ради Денис Корзун.

Найкращими проєктами визначили: “Кар’єрний компас”, “Мандруй Рівненщиною” та “Education camp”, які увійдуть до програми розвитку молодіжної політики громади. Їх реалізація буде відбуватися спільно із авторами та членами молодіжної ради.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.