Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 30.10.2023 09:10

Кількість переглядів: 6


У Центрі культури і дозвілля відбувся грандіозний фінал претендентів на здобуття мистецької премії Костопільської територіальної громади.

Заступник міського голови Сергій Герук вручив подяки півфіналістам на здобуття мистецької премії та подякував за участь у конкурсі.

Далі таланти демонстрували фіналісти конкурсу. Нагадаємо, свої творчі номери претенденти демонстрували у чотирьох номінаціях: “образотворче мистецтво”, “інструментальне мистецтво”, “вокально-виконавче мистецтво” та “хореографічне мистецтво”.

Оцінювали конкурсантів журі. Переможцем став той, хто отримав найбільший середній бал.

У номінації “образотворче мистецтво” перемогу отримала Богдана Позняховська – вихованка Костопільська дитяча школа мистецтв.

Найбільшу кількість балів у номінації “хореографічне мистецтво” журі поставили народному аматорському ансамблю танцю “Веселка” «Центр культури і дозвілля» КЗ «Центр культурних послуг» м. Костопіль.

Зачарувала усіх присутніх своїм голосом Єва Генова – солістка Студія вокалу “Квезаль”, яка отримала перемогу у номінації “вокально-виконавче мистецтво” та отримала найбільшу кількість балів.

А перемогу у номінації “інструментально-виконавче мистецтво” виборов Назар Черняк – вихованець Костопільської дитячої школи мистецтв.

Щиро вітаємо усіх фіналістів конкурсу. Памʼятайте, ви всі переможці, адже з гордістю демонструєте свої таланти!


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.