Нд. Жов 20th, 2024

Подія сталася вчора ввечері на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Користь, Корецької ТГ, Рівненського району. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

5 листопада о 21:40 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП за участю двох вантажних автомобілів на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Користь, Рівненського району. На місце події негайно було направлено чергове відділення бійців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець.

Прибувши на місце ДТП рятувальники побачили, що пригода трапилася за участю двох вантажних автомобілів марки “МАN”. З метою недопущення виникнення загоряння вогнеборці оперативно відключили клеми акумуляторних батарей та за допомогою спецобладнання деблокували потерпілого 1969 року народження та передали працівникам швидкої медичної допомоги. В подальшому його було госпіталізовано до медичного закладу. Його стан оцінюють медики.

Наразі усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції. До надання допомоги було залучено 1 одиницю техніки ДСНС, а також 4 рятувальники.

Читайте також: Рівне втратило на війні свого відданого сина Максима Карпенка

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.