Сб. Лип 27th, 2024

На Рівненщині попрощалися з чотирма Героями: Михайлом Германом та Сергієм Єремейчуком з Сарненщини, Олегом Назарчуком з Здовбицької громади, Юрієм Каховським – з Городоцької. Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Михайло Герман проживав у місті Сарни. Службу проходив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені короля Данила та мав звання старшого солдата. З 30 серпня 2022 року військовослужбовець вважався безвісти зниклим. Експертизою ДНК було встановлено особу загиблого солдата. Поховали захисника на Алеї Героїв у місті Сарни.

Єремейчук Сергій був мешканцем села Борове Рокитнівської громади. Мужньо боронив незалежність Батьківщини на східному напрямку. На жаль, 19 січня 2024 року воїн загинув внаслідок бойових дій у Харківській області. Поховали захисника в рідному селі.

Олег Назарчук народився в 1979 році. Проживав у селі Івачків Здовбицької громади. На жаль, захисник помер в результаті гіпертрофічної кардіоміопатії. Поховали військовослужбовця в рідному селі.

У Городоцькій громаді попрощалися з Юрієм Каховським, жителем села Обарів. Військовий помер 20 січня на одному з полігонів України. Поховали Юрія на місцевому кладовищі.

Співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та шана Героям.

Читайте також: Загинув захищаючи Україну: Зорянська громада попрощається з воїном Михайлом Гуньком

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.