Сб. Лип 27th, 2024

На Рівненщині 28 тренерів проводять безоплатну спортивну реабілітацію для ветеранів. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

В області відбулися перші заняття зі спортивної реабілітації ветеранів. Такі тренування відбуваються безплатно завдяки застосунку TrenVet.

TrenVet – це перший мобільний фітнес-додаток, який пропонує ветеранам та військовослужбовцям можливість знайти тренера та отримати послугу з безплатної спортивної реабілітації.

Як повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, перше спільне тренування вже відбулося в Рівному. Ветерани через застосунок подали заявки та обрали індивідуальне тренування з 10 адаптивних видів спорту.

Наразі у застосунку вже доступні тренери та заняття з паверліфтингу, кросфіту, легкої атлетики, веслування на тренажерах, велоспорту, боксу, стрільби з лука, футболу на інші. На Рівненщині в додатку нині зареєстровано 28 тренерів, які готові працювати на волонтерських засадах. TrenVet дає можливість займатися спортом, як онлайн, так і офлайн, – додав Сергій Подолін.

Читайте також: Поліцейські розшукують 16-річного жителя Сарненщини

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.