Сб. Лип 27th, 2024

Рідні просять підтримати петицію про присвоєння почесного звання навіднику-радіотелефоністу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини А 0998 Сергію Тарасюку, 1.03.1987 р.н., з Вараша.

 У квітні 2022 року повномасштабного вторгнення Сергій став на захист незалежності та територіальної цілісності України. Справжній патріот, мужній воїн ,виконував бойові завдання в різних точках на сході країни! Воїн вірно і до останнього подиху захищав нашу державу!

Мужньо виконувавши свій військовий обов’язок, Сергій загинув 01 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку( н.п. Білогірка), потрапивши під мінометний обстріл, віддавши своє безцінне життя за Україну, її свободу і незалежність.

Зі слів командира і побратимів ,Сергій ,на останніх хвилинах свого життя, врятував ,прикривши собою від вибуху, свого механіка-водія, врятувавши цим йому життя, – йдеться у тексті петиції №22/215990-еп.

Сергію Тарасюку назавжди 35.

Щоб підтримати петицію, потрібно перейти на сайт інтернет-представництва Президента, авторизуватися в системі і підписати обрану петицію – https://petition.president.gov.ua/petition/215990

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.