Вт. Чер 25th, 2024

До уваги жителів вулиці Полку «Азов»!

Відповідно до розпорядження міського голови від 26 вересня 2023 року №362-р «Про проведення громадських слухань (шляхом особистого анкетування) щодо перейменування вул. Полку «Азов» в м.Костопіль» оголошується процедура громадського обговорення питання перейменування вул. Полку «Азов» в м.Костопіль, яке триватиме 2 місяці (з 27 вересня 2023  року по 27 листопада 2023 року).

         Громадські слухання оголошуються з метою врахування пропозицій громадськості при вирішенні питання перейменування вулиць для увіковічення пам’яті героїв. Громадські слухання (шляхом особистого анкетування) з питання перейменування вул.Полку «Азов» буде проводитись безпосередньо з жителями вулиці, яка перейменовується.  Право голосу на громадських слуханнях мають тільки повнолітні члени вулиці, що зареєстровані в межах вул. Полку «Азов» та є власниками нерухомого майна, що розташоване на даній вулиці.

         Органом ради, що забезпечує організацію проведення громадських слухань від імені органу місцевого самоврядування, є відділ містобудування, архітектури та землеустрою управління забезпечення роботи ради, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою Костопільської міської  ради. Адреса: м. Костопіль, вул. Незалежності, каб.24.

         Пропозиції учасників голосування, що подаються в письмовій формі, повинні бути із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх надає (для юридичних осіб і органів самоорганізації із зазначенням їх найменування та місцезнаходження).

         Анонімні пропозиції та пропозиції, що оформлені не належним чином розглядатися не будуть.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.