Чт. Вер 19th, 2024

Разом з подарунками ми завжди даруємо хороший настрій. Але як зробити, щоб цей подарунок запам’ятався надовго? Часто хочеться відступити від стандартних та банальних варіантів подарунків і шукати щось прикольне, з жартом. У цій статті розглянемо ідеї оригінальних подарунків з приколами, щоб розвеселити близьку людину та ще й всім разом посміятися.

Ідеї прикольних та смішних подарунків

Розглянемо ідеї смішних подарунків на всі випадки життя, які ще більше об’єднають вас з рідними та близькими людьми. Таким чином ви можете не лише підкреслити вподобання людини локальними приколами, а й разом від душі посміятися. То що ж можна такого подарувати?

  • Топ 3 ідеї-подарунки, щоб весело провести час разом

Провести час разом і посміятися так, що аж прес заболить – те, що треба для будь-якого свята. Пам’ятайте, що інколи деякі події у житті краще запам’ятовуються, аніж матеріальні речі. Ось декілька оригінальних ідей:

  1. Квитки на стендап. Крута ідея подарунка, яка подарує море позитивних емоцій. Головне, оберіть виступ коміка, чий стиль гумору до вподоби обом.
  2. Влаштувати вечір малювання картин. А ви бачили новий тренд в соціальних мережах, де протягом визначеного проміжку часу люди сидять навпроти одного і малюють портрети? Якщо у вас немає таланту у малюванні, цей вечір пройде навіть ще цікавіше та кумедніше. Для цього подарунка варто лише придбати приладдя для малювання: фарби, пензлики та папір/блокноти/альбоми на яких ви будете створювати шедеври.
  3. Ліпити фігурки з повітряного пластиліну. Ще одне заняття, під час якого ви й розвиваєте дрібну моторику, і весело проводите час з близькою вам людиною. Для організації варто купити повітряний пластилін (без нього точно нічого не вийде) та зібратися на локації, де вам буде зручно цим займатися. Порада: Найкраще заздалегідь обрати картинки та інструкції щодо фігурок, які ви б хотіли зліпити. Ліпіть однакові і порівнюйте, у кого краще вийшло.

AD_4nXfd0-ppvVvDaeYIj4n2BEO27cml4CscxzfnAK9mjVtkn69qeD_OcYr8oL4awNDXetpfGzJzMJClgs4xQiEeltyNy4Y6PA6GDcc7pciJJTgSfshs_wsn71g3SGt-qrWcR1sXg1XSQE_5mhOMu0jEVlvINrYw?key=iukvQ64oTR4CDJWU8MrIZQ

Джерело: gifty.in.ua

  • Смішні дрібнички, які запам’ятаються

Навіть, якщо основний подарунок досить стандартний, завжди ж можна додати сміховинки. Розгляньмо приклади, як розвеселити близьку людину маленькими додатками у подарунок:

  1. Листівка з влучною фразою. Дивлячись, кому ви даруєте подарунок, можна підібрати чудове доповнення у вигляді листівки з перчиком, так би мовити. Наприклад, мамі можна подарувати листівку “Мам, ти була права” з комічним їжачком від Gifty. А подруга чи просто знайома може посміхнутися від листівки-компліменту “Ти файна кобіта”.
  2. Смішні наклейки. Можливо ваш друг/подруга працюють HR або ж програмістом? Тоді можна додати тематичні наклейки Gifty під професію, адже це така універсальна річ. Можна наклеїти на будь-який гаджет, а коли погляд зупиниться на наклейці, ваша близька людина посміхнеться від влучної фрази/слова або ж картинки. А якщо наклейок мало – завжди можна взяти декілька наборів і додати чашку, яка теж підходить до професії. Від такого поєднання вже й виходить цілий подарунковий набір!
  3. Чашки з Їжаком. Ну хто ж не любить кавусю або чай? Та й водичку якось приємніше пити з чашки, яка вам близька по духу. Чашку “Я тебе цейво” від Gifty подаруйте коханій людині, а чашку з написом “Без еспресо я в депресо” для знайомого кавомана. Рекомендуємо вам ознайомитися з колекцією “Їжак від Gifty” та обрати подарунок з настроєм.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.