Сб. Лип 27th, 2024

Купити пелетний котел Бізон з доставкою

Пелетний котел є відмінним рішенням для опалювання будинку або інших будівель. Паливо є натуральним продуктом у вигляді пеллет або гранул. Отримують його з відходів при обробці деревини або заготівель, що залишилися при виготовленні сільськогосподарських заготівель.

У котел на пеллетах завантажуються стандартні гранули з циліндричною формою. Є декілька варіантів продукції, вона відрізняється по габаритах, зольності, вологості, теплотворчій здатності. Придбати пелетний котел Бізон можуть усі ті, хто бажає. Конструкції від виробника повністю відповідають стандартам і дозволяють повноцінно використати ресурс палива.

Котел під пелети для ефективного і швидкого опалювання приміщень

Купити котел на пелетах можна під різні вимоги, головне враховувати площу приміщень, умови клімату. Краще залишити запас, чим страждати від недостатнього рівня обігріву. Котел на пелетах для будинку — практичне рішення, в нашому каталозі доступні декілька твердопаливних моделей, у тому числі можна розглядати універсальні. Їх  допустимо топити дровами або тріскою. Пелетний котел купити в Україні можна онлайн або вийшовши на зв’язок через вказані на сайті контактні телефони.

Котел на пелетах для будинку: особливості продукції від компанії Бізон

Продукцію компанії «Бізон» виділяє наступне:

  • використання міцного металу, у тому числі стійкої до корозії сталі з достатньою товщиною;
  • котли опалювання на пелетах отримують оптимальну конструкцію, за цю роботу відповідають досвідчені фахівці, які враховують усі тонкощі процесів горіння;
  • простота використання, наявність зручних дверець для завантаження і чищення;
  • на пелетні котли ціна залишається вигідною, що дозволяє отримати відмінне устаткування без переплат;
  • довговічність, забезпечена надійними з’єднаннями і конструктивними особливостями;
  • вибір варіантів, ви можете купити недорогий пелетний котел для дачі або досить потужний для великого об’єму приміщень.

На усі товари діє гарантія від виробника. Вартість пелетного котла вказується на увесь модельний ряд. Також ви можете отримати консультацію фахівців від інтернет-магазину.

Як придбати котел під пелети?

Продаж пелетних котлів відбувається по телефону або через форму замовлення на сайті. Оформлення займає мінімальний час. Наш менеджер відповість на ваші питання, зорієнтує по доставці і оплаті.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.