Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 01.04.2024 11:07

Кількість переглядів: 10



 

Укладено меморандуми про співпрацю Костопільського управління Рівненської філії Рівненського ОЦЗ із Центром надання адміністративних послуг КМР та КУ «Центр надання соціальних послуг» КМР.

Метою цього Меморандуму є забезпечення індивідуального та адресного підходу до надання послуг з психологічної підтримки та допомоги учасникам бойових дій та членам їх сімей, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, внутрішньо перемішеним особам та іншим категоріям населення, які звертаються до Центру надання адміністративних послуг та Центру надання соціальних послуг.

«Ця співпраця передбачає постійну взаємодію у питаннях допомоги та підтримки жителів громади, об’єднання зусиль для результативного вирішення їхніх життєвих проблем. Окрім цього, охоплення більшої кількості жителів громади активними заходами сприяння зайнятості (здобуття професії чи перепідготовка, участь у роботах тимчасового характеру, фінансова підтримка для започаткування та розвитку власної справи). Окремі акценти співпраці визначені для адресної підтримки учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, окремих найбільш вразливих категорій населення громади» – підсумовує заступник міського голови Андрій Ткачук.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.