Сб. Лип 27th, 2024

12.02.24

Ілля Томашевський

Дві смертельні ДТП на Сарненщині, а також летальна бійка двох переселенців. Про гучні надзвичайні події, що трапились на Рівненщині – далі у короткому огляді.

Розтрощений БМВ Х5, як один із наслідків смертельної ДТП у Сарненському районі. За даними слідства водій кросовера перевищив швидкість та врізався в електроопору.

За кілька годин раніше на тій же Сарненщині трапилась ще одна летальна автопригода. Керманич невстановленого транспортного засобу переїхав пішохода та зник із місця події. Врятувати життя 53-річному чоловікові не вдалося — медики констатували смерть.

А от у Клевані двоє переселенців, що разом винаймали квартиру, влаштували жорстоку бійку. Через кілька днів 53-річний житель — уродженець Луганщини помер у лікарні. Смерть чоловіка настала внаслідок масивної крововтрати, закритої тупої травми грудей і живота з переломом ребер та ушкодженням печінки.

На період досудового розслідування підозрюваний, який щиро розкаюється у скоєному, перебуватиме під вартою. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 Читайте також: За незаконну реалізацію тютюнових виробів поліцейські Рівненщини склали 143 адмінматеріали.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.