Пн. Вер 16th, 2024

24.10.23

Ілля Томашевський, Павло Стецюк

У Рівному з вікна лікарні вистрибнув пацієнт. Врятувати йому життя не вдалось. Він загинув. Чоловік вистрибнув з 5-го поверху Рівненської міської лікарні. Чому так вчинив, намагався з’ясувати Ілля Томашевський.

Сліди крові на землі. Усе це під вікнами Рівненської міської лікарні. Відомо, що вночі тут сталося самогубство.

Оксана Пінчук лікар, яка лікувала 33-річного чоловіка. Жінка досі шокована після того, що сталося вночі. Каже, вдень проводили огляд – все було гаразд. Підозр пацієнт не викликав.

Відомо, що 33-річний чоловік поступив до лікарні в п’ятницю ввечері, 20 жовтня. Мав хронічні захворювання. Тому регулярно проходив лікування у терапевтичному відділенні Рівненської міської лікарні.

Медперсонал пацієнта добре знав. Кажуть, позитивний, любив пожартувати. Втім, напередодні чоловік без настрою, не міг заснути.

Разом із 33-річним у палаті були й інші пацієнти. Вони теж нічого не помітили підозрілого. Втім говорити на камеру не хочуть. Шоковані від нічних подій. Разом з тим, у поліції ситуацію не коментують. Лише підтвердили, що самогубство трапилось близько 2-ої години ночі. Чоловік вистрибнув з вікна 5-го поверху. Врятувати його життя не вдалось.

Читайте також: Прокуратура повернула у державну власність протирадіаційне укриття на 300 осіб у центрі Рівного

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.