Сб. Лип 27th, 2024

Опанасик Олександр Анатолійович, 1985 року народження, житель села Висоцьк, загинув під час виконання бойового завдання.

Опанасик Олександр Анатолійович був учасником АТО в Донецькій, Луганській областях впродовж 2015-2016 років.

Після повномасштабного наступу Росії на Україну Опанасик Олександр Анатолійович був мобілізований до лав ЗСУ 7.04.2022 року.

Олександр був старшим лейтенантом стрілецького батальйону військової частини А0693,54 ОМБР ім.гетьмана І.Мазепи. Боронив Україну на Бахмутськом напрямку.12.08.2022 року під час відбиття збройного нападу російської федерації на території України (с.Івано-Дар’ївка, Донецької обл.) отримав “вогнепальне наскрізне осколкове поранення “.

Після двох місяців лікування знову повернувся захищати нашу Батьківщину на Бахмутський напрямок, тому що за його словами як старший лейтенант він не міг не повернутись до своїх побратимів.31.10.2022 року поблизу населеного пункту Спірне Донецької обл., під час виконання бойового завдання у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність загинув Опанасик Олександр Анатолійович.

Він з гідністю виконав свій обов’язок громадянина України, щодо захисту своєї держави, до останнього подиху лишався вірним своїй Батьківщині. Неодноразово рятував життя побратимам, дивлячись смерті в очі.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Читайте також: Для військових та їх рідних запрацював оновлений короткий номер «гарячої лінії» Міноборони

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.