Вт. Вер 24th, 2024

 

Місяць тому у Костопільській громаді запрацювали поліцейські офіцери. Відтоді вони розглянули 70 звернень громадян. Йдеться про дрібне хуліганство, сусідські конфлікти, порушення правил благоустрою та тиші, домашнє насильство тощо.

Поліцейські офіцери громади складали протоколи за розпивання алкоголю на вулицях та дрібні крадіжки. Також фіксували порушення безпеки дорожнього руху: неправильна зупинка/стоянка, кермування в стані сп’яніння, кермування без відповідних документів. Виявлено та задокументовано шість злочинів передбачених Кримінальним кодексом України: умисне вчинення домашнього насильства, незаконне зберігання наркотиків, викрадення документів та інші.

“Минув місяць і ми бачимо, що посилення безпеки в громаді було справді необхідне. Офіцери реагують на звернення громадян, надають допомогу та не оминають важливі проблеми для містян. Костопільська громада повинна бути не лише комфортною, але й безпечною для кожного її жителя. Дякую офіцерам, що борються із системними проблемами та виявляють неприпустимі дії окремих громадян”, – каже в.о. міського голови Давид Дідух.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.