Сб. Лип 27th, 2024

Кримінальні правопорушення задокументували в обласному центрі, а також у Рівненському та Дубенському районах. Зловмисникам, відповідно до санкції статті, може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляють в поліції Рівненській області.

До поліції звернувся 61-річний здолбунівчанин, що під час застілля в нього вкрали банківську карту, з якої надалі зникло 20800 гривень. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв один із компанії — 48-річний місцевий житель.

Про крадіжку гаманця з кишені куртки під час візиту у супермаркет звернувся 68-річний радивилівчанин: у чоловіка зник паспорт, банківська картка та 700 гривень. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 37-річний дубенчанин.

Також правоохоронці встановили зловмисників, які вкрали гаманець із грішми та банківськими картками у кафе в селі Бугрин та мобільного телефону із будинку жителя села Коловерти.

Крім того, із заявами про крадіжки товарів звернулися представники супермаркетів, відстеживши камери відеоспостереження. Працівники поліції встановили усіх причетних до злочинів осіб.

За усіма фактами тривають досудові розслідування.

Читайте також: Правоохоронці Рівненщини виявили у підсобному приміщенні нарколабораторію

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.