Сб. Лип 27th, 2024

Вітаміни, корисні нутрієнти, харчові добавки… Сучасний споживач не тільки втомився від реклами таких супер речовин, але і в більшості випадків вже встиг зневіритися в них на власному досвіді. Але не варто поспішати з висновками, і експерти з різних сфер, навіть медицини (а серед них, як правило, багато скептиків), радять звернути увагу на Orthomol. Що це? Якщо дуже коротко – то це комплекси на основі вітамінів і мінералів, як створені за алгоритмами ортомолекулярної медицини.

Про користь вітамінів та мінералів чули всі. Проте не всі мають можливість на власному досвіді відчути перевагу балансу корисних нутрієнтів в організмі. А чому? Тому що питання не тільки у вітамінах чи мінералах, а в їх правильно підібраних кількостях і комбінаціях.

І саме німецькі комплекси Orthomol створені не шляхом спроб і помилок, а з орієнтацією на наукову базу. В результаті, вдалося створити той «золотий стандарт» вітамінно-мінеральної комбінації, яка використовується і в підтримуючих здоров’я алгоритмах і навіть у схемах лікування деяких серйозних захворювань. Отже ОРТОМОЛ – то не про якусь «казкову пігулку», то якраз про насичення організму оптимальною кількістю вітамінів, мінералів, мікроелементів, амінокислот, аміно цукру, жирних кислот та вторинних елементів на рослинні основі. Саме від оптимальної кількості перерахованих елементів залежить здоров’я людини, її самопочуття і якість життя.

Переваги Orthomol – їх багато

Треба уточнити зразу, що переваги цих вітамінно-мінеральних комплексів то не про маркетинговий хід. Ні, цей комплекс створений згідно алгоритму ортомолекулярної медицини, отже він гарантує збалансованість насичення організму важливими нутрієнтами. Унікальність комплекту підтверджена на практиці і до його переваг відносять:

  • Універсальність. Тобто Ортомол ідеальний як для загального зміцнювального впливу, так і для точкової дії на «слабкі місця» вашого організму. Підвищення імунітету супроводжується зменшенням рівня сприйняття стресу організмом;
  • Збалансованість. Якщо в організмі не вистачає якихось корисних речовин – це проблема. Але якщо якісь навіть дуже корисні вітаміни чи мікроелементи присутні у більшій ніж потрібно кількості – це теж проблема (не менша за першу). Ортомол вирівнює ситуацію, бо гарантує баланс між всіма елементами і ваш організм отримує саме те що треба і саме в тій кількості, яка запрограмована самою Природою. До появи Orthomol про таке годі було і мріяти;
  • Великий асортимент. Виробник пропонує більш як двадцять продуктів, кожен з яких може використовуватися як для загальнозміцнювального впливу так і вузько специфічної дії;
  • Ортомол, то не тільки досконало ідеальний баланс вітамінів та мінералів. Вживаючи ці унікальні продукти, ви автоматично насичуєте (в потрібні кількості!) організм кислотами жирними, корисними пробіотиками, та вторинними елементами рослинної природи;
  • Вікова універсальність. Ортомол призначений не тільки для дорослих, але і для дітей та людей похилого віку. Для кожної категорії людей існує свій унікальний продукт.

Перераховувати переваги можна і надалі, але краще їх відчути на собі і організм віддячить як прекрасним самопочуттям, енергією і чудовим виглядом, так і стійкістю до стресу і підвищенням імунітету.

Ортомол і його позитивний вплив

Сучасний споживач має доступ до різних продуктів і може за бажанням розробити індивідуальну систему харчування, яка ідеально підходитиме саме його організму. Але на це треба час і гроші. Навіть вирішивши питання фінансове, знайти час на підбір ідеального раціону на кожен день – то справа утопічна. Тому краще довіритися професіоналам, які вже розробили комплекс, який насичує ваш організм тільки тим що потрібно і тільки в правильних кількостях. ЦЕ ОСНОВНА і БЕЗ АНАЛОГОВА особливість Orthomol.

Отже вітамінний комплекс справиться з такими завданнями як:

  1.     Регулювання обмінних процесів;
  2.     Підвищення імунітету і здатності організму боротися, перемагати несприятливі зовнішні фактори, напругу, навіть різні хвороби;
  3.     Покращення фізичної форми;
  4.     Стимулювання розумової активності;
  5.     Пришвидшення процесу оновлення клітин, а це прямий шлях до якщо не вічної молодості то її продовження;
  6.     Пришвидшення засвоєння корисних нутрієнтів.

Те що ви вже вирішили придбати цей унікальний у всіх відношеннях вітамінний комплекс ми не сумніваємося. Але для того щоб гарантовано купити оригінальний продукт, варто довіряти перевіреним, а точніше, офіційним продавцям. Компанія DJINI це:

  1. Продукція 100% оригінальна;
  2. Кваліфікована консультаційна допомога;
  3. Величезний асортимент продукції, що дає змогу підібрати оптимальне рішення;
  4. Гарантована «свіжість» продукції з правильним термінами придатності;
  5. Доступ до акцій, знижок і програми лояльності.

Життя у людини одне і воно має бути якісним. А якість життя залежить від стану організму, який не може існувати без ІДЕАЛЬНОГО балансу вітамінів та мінералів. Але якщо з’явилася нарешті можливість досягти цього ІДЕАЛЬНОГО балансу, то чому б цим не скористатися. А ім’я цього ІДЕАЛЬНОГО балансу – ORTHOMOL.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.