Сб. Лип 27th, 2024

Про проникнення у приміщення крамниці на вулиці Млинівській повідомив співробітник охоронної фірми близько 23 години вчора, восьмого жовтня.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Рівненського РУП встановила, що невідомий чоловік потрапив у будівлю, пошкодивши пластикове вікно. З магазину він поцупив товарно-матеріальні цінності та гроші в сумі понад 2600 гривень.

Орієнтовно за годину на одній із вулиць обласного центру чоловіка, який підпадав під орієнтування, побачили патрульні поліцейські та доставили до місця скоєного злочину. Ним виявився 25-річний рівнянин. Зловмисник був напідпитку, при собі мав лише пачку цигарок та понад 1200 гривень.

Його затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за фактом викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують також кількість і найменування інших товарів та продукції, які чоловік поцупив із магазину. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Рівненщині жінка віддала шахраям більше 50 тисяч гривень

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.