Сб. Лип 27th, 2024
З річницею весілля

Картинки та листівки з річницею весілля

Картинки з річницею весілля

Листівки з річницею весілля

Привітання з річницею весілля

Поздоровлення з річницею весілля

Гарні привітання з річницею

Гарні картинки з річницею весілля

Вітання з річницею весілля українською

Листівки українською мовою з річницею весілля

Листівки з побажанням на річницю весілля

Побажанням на річницю весілля

Гарні привітання з річницею весілля

Для таких знаменних свят саме подружжя, їх діти, батьки та інші родичі зазвичай готують тематичні привітання з річницею весілля. Вони можуть бути красивими, зворушливими і навіть смішними. Головне, щоб вони йшли від серця і були індивідуальними.

Під час складання вітального тексту слід враховувати кількість прожитих подружжям років і вид річниці, яка святкується. Також слід пам’ятати про те, що привітання має бути ємним і коротким. Нижче представлені приклади, які можна використовувати як основу для свого привітання.

Привітання чоловіка або дружини

Перш за все вітати з річницею весілля має один одного саме подружжя. Зазвичай вони роблять це особисто, без присутності сторонніх людей.

Найкраще оформити таку урочисту промову як визнання в коханні своїй другій половинці і як подяку за те, що вона або він весь час знаходяться поруч.

Ось як можна привітати чоловіка з річницею весілля:

  • Вітаю тебе, милий, з ще одним спільно прожитим роком. Кажу тобі дякую за все, що було у нас до цього дня. Бажаю, щоб попереду було ще багато весільних ювілеїв, на яких ми не будемо згадувати не сварки і непорозуміння, а тільки щасливі наші дні. Я дуже сильно тебе люблю.
  • Дорогий мій чоловік, вітаю тебе з днем нашого весілля і бажаю нам з тобою багато-багато щасливих і радісних днів сімейного життя. Бажаю, щоб наша сім’я була багатою не тільки матеріально, а й духовно. Нехай наше з тобою кохання продовжує бути основою сім’ї. Я люблю тебе і вітаю з нашим днем.

Слова привітання від чоловіка до жінки:

  • Дорога моя дружина! Ми прожили з тобою ще один рік сімейного життя. Вітаю з цією подією і повідомляю: я щасливий і вдячний тобі за те, що весь цей час ти була поруч зі мною, ділила радощі й прикрощі, підтримувала мене у всьому і завжди була мені опорою. Дякую тобі за нашу сім’ю, дітей і наше щастя.
  • Мила моя дружина! Вітаю з річницею нашого весілля. Я вдячний тобі за все прожиті з тобою роки. Бажаю тобі залишатися такою ж красивою, енергійною і веселою. Я люблю тебе і сподіваюся, що ми з тобою відзначимо не тільки золоте, а й гранітне весілля.

Вітання від родичів

Зазвичай, на подібні урочистості запрошуються родичі. Крім подарунка для подружжя, вони можуть підготувати і привітання з річницею весілля, красиві і зворушливі слова, якими будуть вітати подружжя з їх сімейним святом.

Такі привітання зазвичай вимовляють за загальним столом або під час вручення подарунків на банкеті. Вітання не має бути занадто довгим, бо той, хто вітає може заплутатися і збитися, якщо буде виступати без папірця.

Коротке привітання простіше вивчити напам’ять. Воно краще запам’ятовується, якщо правильно його скласти. Кожен родич має у своєму тості-привітанні відобразити специфіку весільної дати, яка відзначається, побажати подружжю щастя і благополуччя, відображаючи індивідуальні особливості кожного з них.

Приклади весільних привітань подружжю від родичів:

  • Дорогі (імена подружжя), від щирого серця вітаю вас з річницею весілля і бажаю любові, миру, дружби і процвітання. Нехай ваша сім’я буде для ваших дітей прикладом. Живіть щасливо і дружно. Сподіваємося відзначити і ваше срібне весілля. Гірко!
  • Вітаю вас (імена) з чудовою датою вашого весілля! Будьте щасливі і благополучні! Бажаю вам радості і добра! Любіть один одного так, ніби ви познайомилися лише вчора. Бажаю вам зберегти свіжість почуттів до вашого золотого весілля!
  • Бажаю вашій родині, щоб птах щастя ніколи не відлітав з вашого будинку, звив там собі гніздо і оселився на постійній основі. Нехай сварки, негаразди і біди оминають вашу сім’ю. Нехай діти будуть здоровими і щасливими, нехай ваш дім буде повною чашею! Гірко!
  • Дорогі (імена подружжя), ви змогли за стільки років спільного життя зберегти в своїх серцях кохання, ви навчилися розуміти і підтримувати один одного в складних ситуаціях. Живіть і далі дружно і щасливо, щоб у вашому щасливому будинку завжди чувся дитячий сміх, щоб щастя і благополуччя ніколи його не покидали!

Вітаємо!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.