Пт. Вер 20th, 2024

“Простір інтеграції” – відкрили у Рівному. Це місце в якому зможуть отримати допомогу внутрішньо переміщені особи, та люди що постраждали від війни. Рівне стало першим містом в Україні, в якому заснували подібний проєкт. Детальніше про це, дивіться у сюжеті.

У Рівному розпочав свою роботу “Простір інтеграції” – це безбар’єрний хаб комплексної цільової підтримки людей, які постраждали від війни чи опинилися в складних життєвих обставинах.

Простір інтеграції стане місцем для громадян, де вони зможуть отримати допомогу в широкому спектрі послуг. Розпочинаючи від пошуку житла і до юридичної підтримки. До надання допомоги також будуть залучені всі органи державної влади.

Це багатофункціональний сервіс, в який можна звернутися онлайн, зателефонувати, або ж прийти особисто. Велика кількість питань вже надходить на гарячу лінію.

Метою “Простору інтеграції” є полегшення, отримання допомоги всім, хто постраждав від війни та полегшити їм освоювання в місцевій громаді.

Працюватиме безбар’єрний хаб за адресою вулиця Словацького, 3а. також можна звернутися за номером гарячої лінії та на їхній офіційний сайт.

Читайте також: На Рівненщині підсилюють цифрове освітнє середовище

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.