Пн. Вер 16th, 2024

Дата: 12.10.2023 15:26

Кількість переглядів: 7


Цього літа у Костопільській міській раді почали працювати над розробкою Статегії розвитку громади. Робоча група вирішила провести конкурс серед учнів 5-9 класів. Завданням було пофантазувати, помріяти, проявити свій талант та зобразити Костопільську громаду у 2030 році.

Під час одного із засідань учасники робочої групи обирали найкращі малюнки шляхом голосування. Так і визначили переможців.

Авторів трьох найкращих робіт відзначили грамотами та подарунками від Костопільської міської ради. Отже, у конкурсі дитячих малюнків «Як я бачу Костопільську громаду у 2030 році» здобули перемогу:

– учениця 8-В класу Костопільського ліцею №3 КМР Анастасія Шулім

– учениця 5-А класу Костопільського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка КМР Мілана Ковальська

– учні Костопільського ліцею №3 КМР зі спільною роботою Ольги Середи, Аліни Степанович, Миколи Степчука, Стефана Загребельного, Анни-Марії Драбовіч, Аліни Овсяникової та Володимира Середи

Вітаємо талановитих школярів з перемогою та дякуємо за те, що долучаєтесь до подібних конкурсів. Разом зробимо нашу громаду перспективною та успішною!

Довідково: У серпні 2023 року стартував проєкт «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громади Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», в якому беруть участь 28 громад. Проєкт реалізовується громадською організацією «Ендшпіль» за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.