Сб. Лип 27th, 2024

08.01.24

Ілля Томашевський, Володимир Захаров

У Сарнах непритомний протаранив кільце. На Дубенщині зіткнулись кросовери, п’ятеро постраждалих. А у Рівненському районі загинув пасажир легковика. Про головні надзвичайні ситуації області, що трапились цими вихідними – дивіться далі.

Ось так виглядають моторошні наслідки зіткнення двох кросоверів. Аварія трапилась на Дубенщині. Внаслідок аварії травмувалися п’ятеро осіб, серед них — двоє дітей.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 66-річний водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», житель Дніпропетровщини на заокругленій ділянці дороги допустив виїзд на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автомобілем «Mercedes» під керуванням 40-річної киянки. Унаслідок автопригоди із травмами різного ступеня до лікарні доставили обох водіїв, та трьох пасажирів 59, 15 та 13 років: їх стан оцінюють медики, – коментує речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька.

Ще троє людей постраждало в аварії також на півдні області. Попри сніг водій мікроавтобуса виїхав на узбіччя, що ледь не стало фатальною помилкою.

Водій автомобіля «Opel Vivaro» — 45-річний харків’янин, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на узбіччя, внаслідок чого мікроавтобус занесло та викинуло на зустрічного смугу, де відбулося зіткнення з автомобілем «BMW X5» під керуванням 34-річного жителя Івано-Франківська. Внаслідок ДТП постраждали обидва водії та пасажир позашляховика, 28-річний житель м. Івано-Франківськ: їх із незначними травмами доставили до лікарні та після надання меддопомоги відпустили, – зазначає речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька.

А ось це вже кадри з іншого кінця області. Сарни. Вантажівка раптово виїжджає на кільце. Це помічають поліцейські. DAF збив дорожній знак, проїхав газоном та зупинився, врізавшись у бетонну інсталяцію.

Як виявилось водій був непритомним. Тож патрульні оперативно почали проводити серцево-легеневу реанімацію. А далі передали медикам.

А от у Рівненському районі загинув пасажир легковика, іще двоє — травмувались внаслідок ДТП. Летальна автопригода сталась у селі Здовбиця. Не постраждала лише кермувальниця.

Поліцейські встановили, що 22-річна жителька села Українка, керуючи автомобілем «Ford Focus», на заокругленій ділянці дороги не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку внаслідок чого врізалась спочатку в електроопору, а потім — у бетонний паркан. Надалі автомобіль перекинувся на дах. У легковику на момент ДТП перебували троє пасажирів, жителі Рівненського району: 22-річний житель села Плоске від отриманих травм помер у лікарні, 20-річного брата водійки із переломом гомілки госпіталізували, 20-річного жителя села Бубнівка, у якого діагностували забої, після надання медичної допомоги відпустили, – розповідає Марія Юстицька.

А от в одному з банків Рівного покінчив із життям охоронець. Відомо, що чоловіку було 55 років. Наразі справу кваліфікують як самогубство.

Читайте також: ДТП на Дубенщині: в автопригоді постраждало троє людей

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.