Ср. Вер 25th, 2024

Торгова марка DONGFENG – це відомий азійський бренд, який відомий завдяки своїм легковим, вантажопасажирським та вантажним автомобілям. В Україні стають все більш популярними на базі вантажних шасі та сідельних тягачів DONGFENG самоскиди та інша спецтехніка https://thk.kiev.ua/ua/, купити яку можна у відділі продажів Заводу спецтехніки Техкомплект.

Завод Техкомплект співпрацює з усіма українськими постачальниками вантажної техніки, а також має власну дистрибуцію вантажних шасі та сідельних тягачів ДОНГФЕНГ:

  • прямі офіційні поставки
  • широкий асортимент моделей шасі та тягачів з різними значеннями повної маси, вантажопідйомності, колісної формули, колісної бази, потужності двигуна, типу кабіни тощо
  • найкращі в Україні ціни, які конкурентні з вартістю на аналоги від інших китайських торгових марок.

Також Техкомплект має власну виробничу базу для встановлення кузовних надбудов та підйомних механізмів на сумісні вантажні шасі відомих світових автомобільних брендів, в тому числі, і на автотехніку DONGFENG.

Зерновози та самоскиди DONGFENG – затребувана спецтехніка серед аграріїв та будівельників

Нові та сучасні зерновози та самоскиди DONGFENG все частіше можна зустріти «в полях» та на будівельних майданчиках України. Фірмові вантажні автомобілі Техкомплект, самоскиди «Кошманівець» та зерновози AGRiLINE з широким діапазоном вантажопідйомності та місткості кузова, – це надійна і потужна вантажна техніка, яка має універсальне або комбіноване розвантаження кузовної надбудови.

Окрім самоскидів та зерновозів, на власному виробництві заводу виготовляють наступні види спецтехніки на базі ДОНГФЕНГ:

  • Аварійно-ремонтні майстерні, бригадні автомобілі
  • Бортові платформи (відкриті, під тентом, промтоварні фургони, рефрижератори тощо)
  • Вакуумні машини (мулососи та асенізатори)
  • Автопаливозаправники із вбудованою системою обліку палива.

Також на вантажні шасі ДОНГФЕНГ встановлюють італійські та південнокорейські автогідропідіймачі з робочою висотою від 18 до 35 м, китайські та італійські кранові та крано-маніпуляторні установки з вантажопідйомністю від 1 до 20 т.

DONGFENG самоскиди

Вся спеціальна техніка на базі ДОНГФЕНГ виготовляється згідно технічних завдань, які були попередньо узгоджені із замовником, машини проходять необхідні випробування та сертифікацію в Україні, а також отримують повний пакет документів для подальшої експлуатації спецтехніки.

Де спецтехніка ДОНГФЕНГ проходить сервісне обслуговування?

Власникам автопарків недостатньо купити нову вантажну автотехніку, потрібно мати надійні сервісні станції для технічного обслуговування і ремонтних робіт.

Завод спецтехніки Техкомплект вже понад 5 років створив власний авторизований сервісний центр в Полтавській області, де можна виконати не тільки повну передпродажну підготовку спецтехніки, а й протягом гарантійного терміну та після нього обслуговувати самоскиди, бортові вантажівки, бригадні автомобілі, бензовози та іншу техніку на базі ДОНГФЕНГ.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.