Сб. Лип 27th, 2024

02.02.24

Людмила Жук, Володимир Захаров, Валентин Злиденний

Сервісний центр міста Рівне отримав два автомобілі для навчання водіїв. Придбані вони за гроші громади та підтримки міської ради. Все, аби збільшити комфорт для майбутніх водіїв. Які вони, нові автівки, – дивіться у сюжеті.

Сервісний центр МВС міста Рівне отримав два автомобілі, один з механічною коробкою передач, а інший на автоматичній. Придбані вони за кошти громади. Міська рада підтримує подібні ініціативи, адже наявність таких машин є потребою саме для військовослужбовців та ветеранів, аби їм було простіше приходити та отримувати посвідчення водія.

Дані машини обладнали більшою кількістю камер, які також можуть записувати і звук. Відбулося це у рамках пілотного проєкту, де проводять прозорі іспити без сліпих зон та можливостей підказок на отримання водійських посвідчень. Після того, як проєкт запрацював і у Рівному, для місцевого центру знадобилась більша кількість автомобілів, адже їдуть складати екзамени й з інших областей. Подібні автівки центр отримує вперше.

Анна навчалася у Корецькій автошколі, це її перший іспит на отримання прав і вона також є першою, хто здає його на новому автомобілі. Дівчина ж впевнена, що машини потрібно оновлювати для зручності майбутніх водіїв.

Читайте також: Рівнянин поповнив свою тисячну колекцію новою маркою (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.