Нд. Вер 22nd, 2024

18.12.23

Ілля Томашевський

У Рівному відновили СТО, куди влучила російська ракета. Сталось це 21 вересня. Вибухова хвиля частково зруйнувала виробничі приміщення, згоріло п’ять авто, ще понад два десятки — пошкоджених. Найбільше постраждала станція техобслуговування автомобілів. Як вона виглядає нині, дивіться далі.

Це архівні кадри з перших хвилин після влучання російської ракети по Рівному. У вересні цьогоріч ворог цілив в енергетичний об’єкт, але вразив СТО в середмісті.

Вибухова хвиля від російської ракети частково зруйнувала виробничі приміщення, спалила п’ять автомобілів, ще понад два десятки — пошкодила.

На згадку про найстрашніший ранок у своєму житті Олександр зберіг уламок.

Та агресор не зламав підприємців. За 3 дні вони розібрали завали, а за тиждень — стали до роботи.

Добровольці розчищали територію та вивозили сміття — щодня працювали до 50 волонтерів і навіть пригнали екскаватор. Один із добровольців Олександр пояснює, власнику СТО активно допомагали, бо він за свій кошт ремонтує автомобілі, які привозять загиблих з нуля.

Пошкоджені авто власникам відремонтували коштом СТО, вони лише купляли запчастини. Після удару ракети залишилися лише дірки в стінах приміщення. Підприємець уже зібрав усі документи, які підтверджують наслідки руйнувань. І чекає перемоги, щоб відсудити всі збитки.

Читайте також: На Рівненщині працює 986 фахівців психологічної служби в закладах освіти

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.