Чт. Вер 19th, 2024

Що написав Бистряков, що втік

Так, колишній український шоумен вирішив блиснути інтелектом і опублікував пост про Ізраїль та євреїв. У коментарі йому написала жінка і запитала, чому ж він із сімейством назавжди залишив батьківщину.

Бистряков відповів підписниці у своєму характерному тоні. До того ж він вважає, що Україна “окупована особами, які нищать” його мову та культуру.

“Давайте обійдемося без моралі! Я не хлопчик, а ви не лектор “Знання”. Що стосується моєї Батьківщини …. вона залишилася в моїй душі і пам’яті. Сьогодні ця територія окупована особами, що знищують мою мову, мою культуру, мою пам’ять та мої духовні цінності”, – написав утікач.

Володимир продовжив свої “перли” та написав, що “українців ведуть на забій”.

“І запам’ятайте, ніколи я не ототожнював поняття “Батьківщина” та “правлячий режим”. Ототожнення цих понять і є головною маніпуляцією тих, хто жене українців на забій”, – резюмував він.

Шоумен Бистряков, який втік до Європи, тепер називає українців "окупантами" Що говорив Бистряков раніше про Україну

На початку повномасштабного вторгнення росіян композитор звинуватив Україну в тому, що начебто війна була спровокована саме українцями.

Він називав суспільство в Україні “ідіотами”.

Артист також вважає роки після вигнання екс-президента Віктора Януковича “холерними” та порадив українцям, які захищають свою землю, звернутися “до психіатра”.

Шоумен Бистряков, який втік до Європи, тепер називає українців "окупантами"

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.