Сб. Лип 27th, 2024

18 січня о 21:10 до поліції надійшло повідомлення, що в селі Ільпінь колишнього Здолбунівського району на дорозі без ознак життя лежить невідомий чоловік, а поруч — багато крові.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група відділення поліції міста Здолбунів попередньо встановила, що на вулиці Приходька водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на 49-річного жителя села Кошатів, який лежав на проїзній частині.

Поряд із тілом поліцейські виявили та вилучили уламки від транспортного засобу.

Комплекс розшукових заходів, до яких залучалися оперативно-технічні служби, відділ кримінального аналізу та ситуаційний центр тривав упродовж трьох днів.

Кропітка робота підрозділів принесла свої результати: оперативники управління карного розшуку та ВП №6 (м. Здолбунів) Рівненського РУП викрили та встановили особу зловмисника: у селі Глинськ вони виявили авто «Skoda Fabia» сірого кольору з характерними для ДТП пошкодженнями.

28-річний місцевий житель, в користуванні якого перебуває транспортний засіб, у скоєному зізнався. Він пояснив, що не побачив на дорозі чоловіка, злякався та покинув місце події, – зазначають поліцейські.

Триває досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого за частиною 2 статті 286 КК України.

Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження призначена судово-медична експертиза, яка встановить остаточну причину смерті жителя села Кошатів.

Читайте також: У Рівненському районі вночі горів двоповерховий будинок

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.