Нд. Жов 27th, 2024

Співпраця з роботодавцями – один із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості. Адже вирішення питань зайнятості населення неможливо без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між роботодавцями та службою зайнятості.

Відбулась робоча зустріч заступниці начальника Костопільського управління – начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ірини Степури з підприємцем Михайлом Степчуком, діяльність якого пов’язана з пошиттям одягу. Михайло Степчук тісно співпрацює зі службою зайнятості в плані створення нових робочих місць і працевлаштування безробітних (в поточному році за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 5 безробітних), він також отримав у поточному році мікрогрант на розвиток бізнесу.

Сторони обговорили окремі питання розвитку бізнесу, працевлаштування неконкурентоспроможних громадян, в тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб, практичні аспекти послуг служби зайнятості для роботодавців.

З нагоди Дня підприємця та за результативну співпрацю зі службою зайнятості з питань створення робочих місць, працевлаштування безробітних Михайло Степчук отримав подяку керівництва обласного центру зайнятості.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.