Сб. Лип 27th, 2024

26.12.23

Ілля Томашевський

Перекинутий на дах «Porsche Рanamera». Смертельний наїзд на пішохода та велосипедиста. Та сутичка у магазині, яка завершилась фатальним ударом. Про надзвичайні події, що трапились за вихідні на Рівненщині – дивіться далі.

Панамера на даху у кюветі та розтрощений капот пікапа. На трасі неподалік міста Дубно зіткнулися дві автівки. Внаслідок аварії водія тойоти госпіталізували. Водійка легковика, жителька Києва дивом не постраждала.

32-річна водійка автомобіля «Porsche Panamera» не врахувала дорожню обстановку, не впоралась із керуванням та допустила зіткнення із зустрічним пікапом «Toyota Hilux» під керуванням 34-річного киянина. Від удару легковик вилетів у кювет та перекинувся на дах, — каже речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька.

А от на Сарненщині, також на трасі, під колесами авто загинув пішохід. Дорога на тій ділянці була неосвітленою. Внаслідок чого, у кареті «швидкої» дорогою до лікарні, загинув 39-річний житель Луганщини.

28-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy», житель села Городець Сарненського району, на неосвітленій ділянці вулиці Центральна допустив на проїзній частині наїзд на пішохода. СТИК Кермувальник відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий, — додає речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька.

Ще один смертельний наїзд трапився у Рівненському районі. Загинув велосипедист. На місці аварії поліцейські з’ясували, що керманич двоколісного був п’яним.

А от на Поліссі поліцейські затримали жителя Вараського району, який завдав смертельні тілесні ушкодження односельцю. Про інцидент поліцію повідомили медики.

Поліцейські встановили, що близько 16 години потерпілий перебував у місцевому магазині села Тиховиж, та ненароком пролив алкоголь на одяг 52-річного односельця. Відтак, між чоловіками виникла сутичка та шарпанина. Потому вони вийшли на вулицю, де 52-річний зловмисник завдав удар кулаком в голову 45-річному. Від медичної допомоги відразу на місці події потерпілий відмовився. Утім, коли ввечері самопочуття чоловіка погіршилось, його госпіталізували в реанімацію, де він помер під час надання медичної допомоги, — резюмує речниця ГУ НП в Рівненській області Марія Юстицька.

Родина киян травмувалася в аварії поблизу Рівного. 23-річний водій «Hyundai», житель столиці, не впорався з керуванням та на смузі зустрічного руху зіткнувся з вантажівкою. Водій останнього перевозив на лафеті два трактори. На щастя усі живі. До лікарні із політравмами госпіталізували водія та двох його пасажирів — 20-річну дружину та дев’ятимісячного сина.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські розслідують ДТП, у якій загинув велосипедист

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.