Чт. Вер 19th, 2024

Дата: 01.12.2023 11:44

Кількість переглядів: 5


У Центрі культури та дозвілля відбулись святкові урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів, тренерів та меценатів. Попри повномасштабну війну, яка вже другий рік триває в країні, місцеві спортсмени продовжують здобувати колосальні перемоги, заявляти про своє рідне місто Костопіль та підніматись на пʼєдестали європейських та всеукраїнських змагань.

За цей рік десятки вихованців Костопільської ДЮСШ, місцевих клубів та шкіл, спортивного ліцею, стали призерами офіційних чемпіонатів та кубків. Майже півсотні спортсменів за високі досягнення у спорті отримали грошові винагороди від місцевої влади.

Усі ці здобутки та звання вихованці мають не лише завдяки своїй наполегливості та вірі, а й постійній підтримці батьків та тренерів.

Відзначили та подякували також і постійним меценатам та людям, які регулярно підтримують розвиток спорту у громаді та вірять у професійне майбутнє починаючих спортсменів.

Традиційно, хвилиною мовчання, вшанували памʼять захисників, які навіки поповнили небесне військо, а також подякували військовим, завдяки яким нині можуть займатись та здобувати нові досягнення.

Розважали та дивували гостей та відвідувачів заходу талановиті місцеві творчі колективи.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.