Нд. Вер 8th, 2024

Дата: 31.10.2023 15:33

Кількість переглядів: 3


Минулими вихідними у м. Перемишль відбувся VI Міжнародний фестиваль-конкурс «Самоцвіти». У ньому взяли участь вихованці танцювального колективу із Костополя «So Easy», де показали потужну хореографію та яскраве шоу. В результаті, отримали міні Гран-прі та I місце на міжнародному конкурсі.

«Ми продемонстрували один хореографічний номер. У ньому виступили діти різного віку. Номер ми готували спеціально для фестивалю і журі гідно його оцінили. До слова, у журі був мер міста Перемишля Войцех Бакун, який теж нас відмітив. Сам конкурс дуже потужний та масштабний, де зібралось чимало сильних учасників як з України так і Польщі», – розповідає керівник студії танцю Оксана Мельнійчук.

Окрім участі у фестивалі, діти мали можливість відвідати різні екскурсії та більше ознайомитись з містом. Найбільше вразив замок, що розташований неподалік від міста Перемишль.

Студія танцю «So Easy» заснована у 2017 році. Там займаються діти різної вікової категорії: від 4-ох до 16 років. Стилі, які розвивають: стріп денс та контемпорарі. Колектив «So Easy» відомий не лише у Рівненській області, а й далеко за її межами. За майже 7 років існування відвідали чимало країн, де гучно та яскраво заявили про себе.

«Ми кожного року стараємось відвідати якусь іншу країну. Пропустили лише рік, коли почалось повномасштабне вторгнення. Найбільше запам’ятався фестиваль у Грузії, де ми танцювали “патріотичний” номер. Гран-Прі дісталося грузинам і ми вже навіть не сподівались на нього. Але в останній момент один із членів журі (грузин) від себе дав нам ще одне гран-прі. Тоді плакали всі: і діти, і батьки в залі», – згадує Оксана Мельнійчук.

А вже цієї п’ятниці вихованці студії вирушать на триденний фестиваль у Буковель.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.