Сб. Лип 27th, 2024

Кажуть, що парфуми треба обирати французькі, а автомобілі – німецькі. Не будемо сперечатися з приводу другого, але перша аксіома навіть не потребує доказів та аргументації. Причому це твердження розповсюджується не тільки на парфуми але і на доглядову косметику. Тим більше якщо це косметика Thalgo (Тальго). Це більше ніж про догляд. Це філософія краси і здоров’я. Адже краси та доглянутості без здоров’я не існує.

Саме це добре розуміють спеціалісти THALGO і пропонують продукти, які здатні вивести процедури доглядові на інший рівень. Навіть в домашніх умовах вам гарантований професійний салонний догляд з результатами які вражають.

THALGO – дари моря на варті вашої краси та молодості

Косметика цієї відомої у всьому світі французької мануфактури має одну особливість, яка стала її візитною карткою. Мова про склад. Скептики скажуть, що про унікальність складу своєї продукції пишуть всі косметичні бренди. Можливо. Але тільки ТАЛЬГО – це про формули, які на 100% складаються з морських інгредієнтів. І це ще не все. Майже 73% це водорості і саме ця особливість дозволяє продукції відрізнятися тонкими та свіжими текстурами, вишуканими ароматами і, безперечно, високою результативністю.

В широкому асортименті представлена професійна доглядова косметика в магазині Japan Shampoo. А якщо мова саме про THALGO, то це косметика для всіх типів шкіри, включаючи:

  • Жирну та комбіновану;
  • Зневоднену;
  • Нормальну;
  • Суху;
  • Чутливу.

Доглядові засоби представлені у різних групах, тому підібрати вийде косметику для: базового догляду за обличчям, омолоджуючих процедур, превентивного омолодження, очищення, зволоження, живлення тощо.

ТАЛЬГО – і знову про морські секрети

Для створення інноваційних косметичних продуктів використовуються морські водорості у різних формах. Водоростеві масла, мацерат, порошок доповнюються морською водою та іншими інгредієнтами. Морські активні інгредієнти, серед яких мінерали (кальцій, магній), мікроелементи (цинк, кремній), вітаміни та амінокислоти відповідають за активне проникнення на глибинні шари дерми і на досягнення потрібного ефекту.

Продуктова лінійка виробника вражаюче різноманітна. По-перше, є можливість придбати доглядову косметику в залежності від вікової групи. По-друге, косметичні продукти доступні у вигляді:

  • Ампул;
  • Олій;
  • Крему;
  • Мила;
  • Молочка;
  • Емульсії;
  • Напоїв!

Новинка в асортименті – Напій «Актив Дренаж Схуднення» Thalgo Activ Draining. Засіб, який вже отримав багато позитивних відгуків і дозволив проблему зайвої ваги, набряків та нечітких контурів тіла вирішити простим та приємним способом.

Безперечно, навіть сама досконала косметика не дасть результатів, якщо її використовувати нерегулярно, або підібравши засоби, не врахувавши особливості і самої продукції і фізичних (вікових) параметрів людини. Консультанти https://japan-shampoo.com.ua/ не тільки допоможуть розібратися з величезним асортиментом, але і підкажуть, на яку саме продукцію треба звернути увагу саме Вам.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.