Чт. Вер 19th, 2024

Краса у будь-якому віці

З віком густота волосся і структура побудови волосини можуть змінюватися. Тому зачіска може втрачати свій привабливий вигляд.

Іноді, проблемою є потрібна густота у стрижці жінок після 50 років. Та варто лише вдало підібрати зачіску, це допоможе не тільки візуально зробити волосся більш об’ємним, а й матиме омолоджувальний ефект.

Піксі

Для власниць овального та круглого обличчя підходить ця стрижка. Коротка форма з подовженими верхніми пасмами та укороченими в районі скронь робить образ більш енергійним. Різна довжина дає ефект об’єму.

Короткий каскад

Якщо жінка довго носила зібране волосся, а потім змінила стрижку на каскад, то вона, візуально, молодшає на кілька років. Таке швидке «омолодження» стає реальним завдяки багатошаровості стрижки та рухомим пасмам.

Боб та боб-каре

Якщо довге волосся здається виснаженим, альтернатива є. Боб додасть рівномірного обсягу по всій голові. Причому підходить вона жінкам різного віку. А боб-каре подарує можливість створювати елегантні образи.

Асиметрія

Довгі пасма візуально роблять обличчя худішим, коригуючи його овал. Якщо перукар вдало вибирає місце для проділу, це візуально знімає кілька років з образу жінки.

Шапочка

Вкорочена потилиця та об’ємна «шапочка» личить худорлявим жінкам. Стильна та акуратна стрижка надає образу привабливості та рішучості.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.