Сб. Лип 27th, 2024

Не гайте часу та грошей на застарілі методи обробки грунту. Обирайте техніку для швидкого, ефективного, надійного ведення вашого агробізнесу, а компанія “АгроКалина” в цьому допоможе, адже пропонує сучасним аграріям якісну, потужну сільгосптехніку власного виробництва за доступними цінами. На вибір широкий асортимент різноманітних агрегатів та запасних частин до них. Особливої уваги заслуговує турбокультиватор – по-справжньому багатосторонній помічник для сучасних аграріїв.

Основне призначення

Турбокультиватор дисковий для вертикальної обробки грунту успішно зарекомендував себе під час:

  • Застосування на сільгоспугіддях, які містили значну кількість післяжнивних залишків;
  • Дроблення твердого поверхневого шару грунту;
  • Закладення та рівномірного розподілу добрив, компосту, гербіцидів;
  • Підготовки насіннєвого ложа по класичній, зберігаючій, нульовій технологіях.

Важливі характеристики

Турбокультиватор дисковий характеризується багаторядним розміщенням спеціальних ножів-дисків на індивідуальних стійках, завдяки яким вдається обробляти значну кількість післяжнивних решток на високій швидкості, уникаючи забивання навіть в умовах підвищеної зволоженості. Завдяки ефекту “відбійного молотка” грунт на оброблювальній ділянці роздроблюється, руйнується шар підплужного ущільнення.

Турбокультиватори стандартно комплектуються системою задньої навіски, що містить пружинні борінки, розташовані в три ряди заднього барабану. Дані агрегати здатні глибоко проникати в грунт, вирівнюючи його поверхню, забезпечуючи відмінну повітропроникність. Вони підходять для обробки різних типів грунтів, включаючи важкі та глибокі. Можуть застосовуватися, як для підготовки поля перед посівом, так і його обробітку після збирання врожаю.

Турбокультиватор – техніка, яку в компанії “АгроКалина” виготовляють, використовуючи високоякісні матеріали та прогресивні технології, що гарантує довговічність і надійність роботи кожного агрегата. Відмінна стійкість машин до зношування дозволяє зберігати їх високу продуктивність досить довго.

Як замовити кращу сільгосптехніку?

Якщо вам необхідні грунтообробні чи посівні машини, спочатку виберіть оптимальну модифікацію в онлайн-каталозі. Потім оформіть замовлення на сайті або по телефону. Придбати турбокультиватор, каток-подрібнювач чи інший агрегат можна з доставкою по Україні. Телефонуйте вже зараз!

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.