Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 28.09.2023 13:45

Кількість переглядів: 7


Це перша модульна котельня із гідронними котлами на Рівненщині. Повністю автоматизована система, яка значно ефективніша за вже наявні у місті.

Усі дані передаватимуться диспетчеру в онлайн-режимі, а це означає, що для її обслуговування знадобиться менше працівників. У модульній котельні є і система відеонагляду, чого раніше не було в жодній наявній. У разі несправності автоматично спрацьовує резервний котел. Тому подача тепла буде відбуватися безперебійно.

“Ми розпочали перший етап модернізації системи опалення у місті. Така котельня дозволить економити енергоносії, витрачати значно менше зусиль та коштів на підготовку до опалювального сезону, на ремонти. Як у місті так і в державі, інфраструктура повинна бути стійкою у критичних ситуаціях. Тому, ефективність та надійність у пріоритеті”, – зазначив в.о. міського голови Давид Дідух

Наразі спеціалісти КП КМР “Костопількомуненергія” завершують роботи з встановлення. Запланований монтаж теплових мереж. А вже наступного року котельня дозволить опалювати мікрорайон.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.