Сб. Лип 27th, 2024

При Центральній міській бібліотеці діє клуб за інтересами «Таємниці рукоділля». На початку роботи клубу жінки створювали декоративні речі, які продавали на благодійних ярмарках на допомогу ЗСУ. Про це повідомляють в Костопільській міській раді.

Зараз свої зустрічі учасники клубу присвячують волонтерству: в’яжуть теплі шкарпетки, пояси, роблять устілки та інші необхідні речі для військових. На передову передали вже більше півсотні поясів та понад сотню пар шкарпеток. До волонтерської ініціативи долучаються й інші небайдужі костопільчани.

До бібліотеки приносять в’язальні нитки та речі, які учасниці клубу розпускають на для створення шкарпеток та поясів. Є жінки, які не мають змоги долучитися до зустрічі, тому в’яжуть вдома, а вже готові речі передають до клубу.

Засідання клубу відбувається один раз на тиждень, щовівторка о 14:00 в Центральній міській публічній бібліотеці КЗ «Центр культурних послуг» Костопільської міської ради.

Учасниці клубу з вдячністю приймуть матеріали для подальшої роботи та запрошують приєднатися до клубу та благородної справи.

Читайте також: Воїну з Рівненщини просять присвоїти звання Героя України (посмертно)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.