Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 18.10.2023 08:32

Кількість переглядів: 6


Подяку від Костопільської міської ради отримали ансамбль танцю «Калейдоскоп» за зайняте I місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірка Карпат» у номінації «Дитяча хореографія».

Хореографічний ансамбль «Smiles» Костопільської дитячої школи мистецтв за здобуті призові місця в номінації «хореографічне мистецтво» I вікова категорія (6-9 років), II вікова категорія (10-13 років), IV вікова категорія (змішана вікова категорія) у IV Міжнародному фестивалі- конкурсі «Талановиті діти та молодь», м. Сокаль.

Поліна Кулініч – учениця вокально-теоретичного відділу Костопільської дитячої школи мистецтв за здобуте II місце в номінації «Естрадний вокал», II вікова категорія (10-13 років) у IV міжнародному фестивалі-конкурсі «Талановиті діти та молодь», м. Сокаль.

Вікторія Петренчук – учениця вокально-теоретичного відділу Костопільської дитячої школи мистецтв за здобуте III місце в номінації «Естрадний вокал», II вікова категорія (10-13 років) у IV міжнародному фестивалі-конкурсі «Талановиті діти та молодь», м. Сокаль.

Щирі вітання талановитим вихованцям Костопільська дитяча школа мистецтв. Нехай попереду буде ще багато перемог та нових звершень!


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.