Пт. Вер 20th, 2024

Ще одна тяжка втрата. На війні загинув молодший сержант Роман Лазарчук. Перш за все, це надзвичайно скорботна звістка для родини. На Романа щиро чекали усі…

Лазарчук Роман Богданович народився 19 січня 1977 року у селі Гута, що на Костопільщині. Навчався у місцевій школі, а потім вступив у Березнівське училище на лісника. Проходив строкову службу в лавах ЗСУ, а потому одружився. Працював у Великомидському лісництві. Пізніше влаштувався кочегаром у Гутянський ліцей. Разом із коханою дружиною вони прожили у шлюбі 21 рік. Виховали сина та доньку.

“Роман був хорошою і доброю людиною, найкращим чоловіком і батьком для дітей. В нас було багато спільних мрій, які на жаль не здійсняться”, – каже дружина Наталія.

На Романа Лазарчука чекали і батьки. Він був найстаршим сином, мав брата та сестру.

 “Не хочеться вірити, що вже немає нашого Романа. Найдорожчий син для батьків, найкращий тато, вірний і коханий чоловік для Наташі. Наш брат був лагідним, чуйним, доброзичливим до кожного. Сумно, що ти до мене ніколи не подзвониш, до своїх назавжди тебе люблячих і турботливих батьків і не запитаєш “як ви?”. Не поведеш із Бодіком таємної розмови як брат з братом. Не відкриєш мені свою душу як сестрі. А найголовніше, що не зможеш обійняти і пригорнути найдорожчих і найрідніших синочка Назара і донечку Анюту. Не скажеш Наташо, я тебе люблю”, – каже про Романа сестра Людмила.

Романа Лазарчука призвали на службу у перший день повномасштабного вторгнення росії у 2022 році. Він захищав наші землі в багатьох гарячих точках. Своє життя боєць поклав за Україну. 28 липня на Запоріжжі він загинув від мінно-вибухової травми.

Світла пам’ять мужньому і відважному воїну.

Прощання з Романом Лазарчуком відбудеться 4 серпня:
 
09:00 – в’їзд похоронного кортежу із загиблим Романом
Лазарчуком до майдану Т.Г. Шевченка (м.Костопіль). Маршрут кортежу: вул.Рівненська – вул.Руданського. Після прощання на майдані Т.Г. Шевченка похоронний кортеж прямуватиме до села Гута.

*Інформація доповнюється.


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.