Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 21.02.2024 11:55

Кількість переглядів: 5


Консультує та допомагає вирішувати проблемні питання. Саме цим займається соціальний менеджер, який працює із захисниками та їх родинами. Минулого року така посада з’явилася в КУ «Центр надання соціальних послуг» Костопільської міської ради. Фахівець працює із ветеранами, учасниками АТО/ООС, захисниками та захисницями України членами їх сімей, родинами загиблих, померлих, зниклих безвісти, а також військовими та членами їх сімей. Соціальний менеджер допомагає у розв’язання проблем та створює інформаційно-ресурсну базу потрібних установ.

Найчастіше люди звертаються з питань реабілітації, прав на пільги, лікування та надання підтримки або ж просто хочуть отримати інформацію. Менеджер спрямовує їх до потрібних установ, де надають відповідна послуга.

Питання соціальних послуг, які може отримати захисник і його родина, є одним із найбільш поширених, з яким звертаються військові та їхні рідні до соціального менеджера. Серед них є запити, що належать до зони відповідальності військової частини, а також питання, які є зоною відповідальності громади. Адже не всі військовослужбовці мають статус учасників бойових дій.

Робоче місце соціального менеджера розташоване у приміщенні міської ради на вулиці Незалежності, 7 (І поверх, кабінет 122).

Графік роботи соціального менеджера: понеділок-п’ятниця,
08:00-17:00 год.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.