Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 06.02.2024 16:54

Кількість переглядів: 6


Смачна пригода для дітей. Нещодавно заклад «Сraft pizza & coffee» спільно із Костопільською міською радою організували благодійний захід. Діти воїнів, які поклали своє життя за нашу незалежність, взяли участь у майстер-класі. Під керівництвом шеф-кухаря малята старанно готували свої перші кулінарні шедеври. А точніше, одну із найулюбленіших дитячих страв — піцу.

Шеф-кухар ділився секретами, давав поради, а згодом дозволив імпровізувати. Це була традиційна піца із використанням дитячої фантазії, а також інгредієнтами за смаком. Кожен оформляв піцу на свій розсуд. Після завершення майстер-класу діти куштували свої страви та ділилися враженнями.
 
«Приємно було бачити в очах дітей щиру радість і захоплення під час приготування піци разом із нашим шефом. Ми раді, що змогли подарувати кожній дитині можливість відчути себе справжнім піцейолою у такий складний час», — зазначили в закладі.

Костопільська міська рада щиро вдячна колективу «Сraft pizza & coffee» за співпрацю та організацію кулінарних заходів для діток загиблих воїнів із нашої громади.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.