Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 09.11.2023 19:22

Кількість переглядів: 9


9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Щиро вітаємо всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу.

Привітання із професійним святом від представників влади сьогодні приймали на сцені Центру культури і дозвілля. Цього дня в.о. міського голови Давид Дідух та заступник міського голови Сергій Герук нагородили дипломами фіналістів мистецької премії та літературної премії імені Леоніда Мосендза.

“Сьогодні ми святкуємо День культури у найскладніший час за весь період незалежності України. Ми щиро дякуємо працівникам сфери культури, які взяли до рук зброю. Дякуємо справжній волонтерській армії, яка продовжує допомагати нашим військовим. Зокрема, працівникам і вихованцям комунальних закладів. Без них не минає жоден благодійний ярмарок”, – зазначив заступник міського голови Сергій Герук.

Комунальні заклади Костопільської міської ради: «Центр дитячої та юнацької творчості», дитяча школа мистецтв, Центр культури і дозвілля та Центр інтелектуального розвитку «Сузір’я» – з початку повномасштабної війни організовували свою роботу так, щоб допомогти та підтримати ЗСУ, проводячи благодійні ярмарки, концерти, знаменні дати, які були приурочені до державних, міських та календарно-обрядових свят.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.