Вт. Лип 2nd, 2024


 

Сьогодні українській Конституції виповнюється 28 років. Цей документ змінювався та доповнювався, але суть лишилася незмінною Україна – суверенна і незалежна, демократична, правова держава. І ніхто не має права зазіхати на нашу територіальну цілісність та наші права.

З нагоди Дня Конституції України на майдані Т.Г. Шевченка у Костополі відбувся урочистий захід. Хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих за волю та незалежність нашої країни. Матері полеглого воїна вручили нагороду сина. Указом Президента України Сергія Примака нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

 У знак світлої пам’яті про загиблих Героїв, про усіх, хто віддав своє життя за Україну до пам’ятника Тараса Шевченка, біля портретів воїнів, поклали квіти.

Любімо Україну, шануймо свій народ, живімо за основним Конституцією, яка поєднує всіх українців. І нехай не згасає віра кожного в перемогу. Слава Україні!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.