Сб. Лип 27th, 2024

26 вересня 63-річна радивилівчанка прийшла за продуктами у місцевий магазин. Втім, перекладаючи куплене в сумку, необачно залишила на прилавку свій гаманець, в якому знаходилось 580 гривень та пенсійне посвідчення. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Повернувшись через декілька хвилин, гаманця вже не було. Працівники магазину на камерах відеоспостереження побачили, як невідома особа бере з прилавка гаманець та поспіхом виходить із приміщення. Потерпіла одразу зателефонувала на спецлінію 102.

За результатами проведених невідкладних слідчих дій працівники карного розшуку встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 37-річна жителька Кременецького району Тернопільської області.

Поліцейські виявили жінку за місцем проживання. Вона зізналася у скоєному та повернула поцуплений із посвідченням гаманець. Втім, у ньому лишилося лише 460 гривень, адже 120 вже встигла витратити.

Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру: їй може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі, – зазначають в поліції.

Читайте також: Будівельна афера у Рівному: перед судом постане голова житлового кооперативу, який привласнив майже 20 мільйонів гривень

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.